3 okt. 2009

En LO på sötaste grannpojken

Häromveckan började jag på en LO.
Jag utgick ifrån Scrapbutikens skissAtt välja vad jag skulle scrappa om var inte svårt.
Det blev grannpojken M som är så söt.
Fotot har jag själv tagit när lille M låg och sov i lugn och ro. Bilden har jag sen redigerat i PS och valt färgskala på bilden.
Bakgrunden har jag själv gjort m h a en och samma stämpel som jag vridit 90° för varje rad. Motivet är embossat.
Äntligen, är utstansat med ett Cuttlebugalfabet. Dock kommer jag inte ihåg vad det heter.
De små söta fötterna och händerna är köpta på Panduro för några år sen om jag inte missminner mig.
För första gången använde jag distanser som egentligen är till smycken. Mycket dekorativt så det ska jag se till att använda oftare. Jag ska verkligen kolla vad jag har i den lådan med smyckessaker. :) Där kanske finns massor med roliga saker man kan använda.
Banderollerna (eller vad man ska kalla dem) har jag själv klippt ut och fixat. Det var riktigt kul att göra dem och mycket lätta att göra. Och genom att rulla dem i kanterna fick de lite mer 3D-känsla.


Jag blev mycket nöjd med den. Kanske skulle visa den för hans föräldrar. :)

Nu blir det att koppla av framför tv'n och bara njuta av att det är fredag kväll.
Detta har varit en superdunderbra fredag. Berättar mer sen.

Kram och tack för alla fina kommentarer. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!