29 okt. 2009

2009 års julkortstillverkning igång

Äntligen har jag kommit igång med årets julkortstillverkning. Julkort har jag gjort redan ett antal, men privata kort har jag inte hunnit börja med.

Jag gör lite annorlunda mot hur jag brukar. Jag har tagit fram mina julstämplar och stämplar och färglägger dem nu allihop istället för att färglägga till ett kort och göra det klart för att sen göra nästa. Jag kände bara för att sitta och färglägga ikväll så då passade det bra. Jag känner att jag har ganska bra koll på de julpapper jag har så jag tror inte det är någon större risk att jag färglägger helt fel så att det inte passar med några papper.

För övrigt känner jag mig lite hängig. Har hosta och tungandad. Troligtvis har jag en virusinfektion sa läkaren idag när jag var på vårdcentralen. Så jag har fått astmaspray så att jag ska kunna andas lite lättare. Dock fick jag inte vaccinera mig idag. Jag tillhörde inte tillräckligt mycket någon riskgrupp så jag får vänta. Men när jag gick förbi vaccinationsväntrummet tvivlar jag på att alla de som var där riktigt gör det heller. Men jag får helt enkelt vänta och ta det senare.

Nä, om man skulle fortsätta att färglägga kanske.
Ha en trevlig torsdagkväll och ett bra slut på arbetsveckan imorgon.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!