8 sep. 2009

Smådesignar & serverpillar

Idag har jag suttit lite och funderat på textstämplar.
Jag har fått inspiration på både texter och upplägg på olika ställen och tänkte se vad jag kan hitta på för något. Det ska bli intressant att höra responsen från de jag gjort nu hittills. De är mailade till PrickiformKatarina. De är bara förslag.

Sen sitter jag och kollar på en fjärrserver där tanken är att vi i DT-gänget ska kunna lägga saker vi vill dela med varandra och tipsa om. Och jag tror jag hittat ett bra ställe. Jag ska göra lite skärmdumpar och maila fru Prickiform och visa hur det ser ut. Jag tror jag hittat ett bra program, som är gratis och smidigt. Dessutom är det på svenska, vilket underlättar en hel del för oss, iallafall för mig. :)Annars har det inte blivit mycket av en pysseldag för mig. Äldsta kattflickan har varit som ett plåster idag och så fort jag suttit ner har hon varit väldigt påstridig om att ligga i min famn. Och eftersom hon är längst ner i rang här hemma och blir lite retad av de andra två, har hon idag fått väldigt mycket tid (läs: effektiv tid ca 5½ timme) där det bara varit hon och jag i soffan och hon har legat på mig och sovit och myst. Ikväll har jag fått henne att istället ligga på en kudde precis brevid mig och så har jag klappat henne emellanåt. Inte lika populärt, men har fått duga. ♥

Imorgon är det möte om den ekonomiutbildning jag hoppas jag ska få påbörja snart.
Wish me luck. :)


Tesa: Jag är jätteglad för att du lurade på mig saxarna. :)

Godnatt.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!