15 sep. 2009

Skrivit ut foton & börjat på bröllopskort

Idag har varit en seg dag pysselmässigt.
Idéer har jag haft, men det har ändå tagit tid innan jag fått det som jag velat ha det. Sådana dagar är inte jättekul.Jag sitter med ett bröllopskort till kompisar som vi tyvärr inte längre umgås med. Men vi ska till kyrkan för att se vigseln och för att överlämna kort och en liten gåva (till värdparet som får ta hand om det). Alltid något.
Det blir nog bra när det blir klart. Jag har inte mycket kvar på kortet egentligen. Men jag vill verkligen att det ska kännas så näst intill perfekt som det bara går.

Och så har jag skrivit ut foton idag på vår fina fotoskrivare, som jag är så glad över. Den är verkligen superbra! Det blir jättefint och den är ganska tyst när den skriver ut. Och det är dessutom ett smidigt program som man använder när man ska välja foton, storlek m m. Me like. Vi köpte den begagnat, men den var inte mycket använd. Och 500:- var den definitivt värd. :)

Det är bara foton från i år och framför allt i sommar. Så jag ska se vad jag kan få ihop för tema på någon LO. Det ska jag nog lyckas med.

Men nu börjar klockan bli väldigt sent så nu ska jag dra med Kalle till sängen.
Godnatt, sov gott och ha en härlig tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!