12 sep. 2009

Mycket nytt på gång

Iallafall här hos mig.
Det skapas för fullt.

Igår gjorde jag mitt första riktiga julkort. Till detta drack jag ett litet glas kall glögg från Dufvenkrooks, intog en pepparkaka och julmusiken ljöd från Spotify. Det var mysigt. Så jag ser fram emot att göra fler julkort snart.

Ett babykort håller på att färdigställas. Det ska bara torka lite. Sen är det klart. Lite annorlunda mot vad jag sett annars, och jag anser att jag har sett mycket. Sitter vid datorn flera timmar om dagen för inspiration.

Och som om det inte räcker håller jag på att göra ett molnkort. Det är halvklart.

Förutom detta har jag så smått börjat på ett bröllopskort som måste vara klart till nästa lördag.


Idag fyller mellanbrorssonen år. Ett kort är skickat och jag hoppas posten lämnade det i hans brevlåda igår.
Så det ska jag visa lite senare idag när det är redigerat. Men först ska jag försöka få upp Kalle och se om vi ska åka och kolla på flyguppvisningar på Malmen.

Ha en underbar lördag.
Jag hoppas solen lyser lika fint där du befinner dig som här.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!