3 sep. 2009

Motiv som släpps ikväll hos Prickiform

Jag har i flera timmar tänkt att jag skulle sätta mig och vara kreativ, men datorn lyckas locka mig och jag kan inte ta mig härifrån för att rulla 50 cm till vänster. :) Illa. Dagens I-landsproblem.


Det kan inte ha undgått någon som är här inne att Prickiform har öppet hus ikväll. Jag önskar så att jag hade kunnat vara där, men jag är för många mil bort tyvärr.

Därför tänkte jag visa vad jag gjorde på Prickiformdagen när DT-gänget samlades. Andra foton från dagen har jag visat tidigare, men nu kommer det jag tillverkade.

Det enda som jag inte fick på foto var det sena kortet jag (med lite hjälp av Yvonne och Tesa) gjorde till Marja. :(Jag provade att färga in tagsen och även perfect pearls.
För mig funkar det att bara ta en borste eller pensel och pensla pulvret över den yta jag vill ska bli glittrig. Det fastnar jättefint. Dock ser man det inte här.


En annan "lektion" var att prova de nya stämplarna och göra ett flickkort, ett pojkkort och ett unisexkort. Vi fick bara använda spillbitar. Resultatet är de tre översta korten.

Unisexkortet är det till vänster, flickkortet i mitten och pojkkortet till höger.
Vimplarna, nappen och båten är nya stämplar. Så även textstämpeln "Små lätta moln" som står över vimplarna.
Jag ar trött när jag tog detta kort och därför är det lite ofokuserat och inte så noggrannt taget. Sorry.

Den sista uppgiften vi fick var att få en av de nya textstämplarna och småstämplar.
Jag fick småmuffins (säljs i fyrpack och det är de du ser på bilden), tårtbit (den är i mitten mellan muffinsen) och textstämpeln "Njut en liten smula".
Av detta skulle man göra ett kort.

Jag använde Promarkers på muffinsen och tårtbiten.
Den stora pappers"blomman" har jag stämplat med en brun dyna. Memento tror jag. Sen har jag embossat en ros (äldre Prickiformstämpel) för att sen färga in med Mementodynor (två olika gröna nyanser). Själva formerna är Spellbinders som man också hittar hos Prickiform. :)
Det var, som jag tidigare skrivit, en helt underbar dag. Men jag blev flera gånger totalt handlingsförlamad när jag såg allt fint de andra gjorde. Jag hade hur lätt som helst kunnat sitta och titta och inspireras av dem istället för att göra något själv.

Nu blir det inte heller pysslat. Det är dags för lite lunch. SEN hoppas jag att jag har karaktär att sätta mig och vara lite kreativ. :)

Kram på er och tack för alla fina ord. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!