10 sep. 2009

Inspiration, pyssel hos Scrapbutiken, annat pyssel & Norator

Igår var jag på möte där jag ska gå min ekonomiutbildning i höst. Det gick bra och jag börjar v.40. Det ska bli jättekul. Tre dagar i veckan kommer det att bli.

Och runt hörnet ligger ju Scrapbutiken, så när mötet var klart, gick jag inom Konsum, handlade tre bakelser (och vatten till mig) och gick in till Petra för att pyssla.

Fyra timmar satt jag och skapade. Hon satt också och skapade samt tog hand om kunder som kom in. Vi lyssnade på musik och hade jättetrevligt. Tre kort blev det för mig. Jag blev mycket nöjd. Olika vikningar och teman blev det också. Dock får ni ge er till tåls lite innan jag kan visa dem.

Och idag har jag gjort ett födelsedagskort till brorssonen som fyller två år på lördag. Det lilla yrvädret växer så fort. Men han är go.
Har kommit ihåg att ta foto på det innan jag stoppade ner det i kuvertet. :)

Annars har det inte hänt mycket i pysselväg här. En del datorarbete har det blivit istället, men bara roliga saker så jag klagar inte.

Och ikväll har jag och Kalle satt upp den nya spegeln (som vi köpte för några veckor sen) i badrummet. Det blev mycket ljusare och en känsla av att rummet är större. Underbart! Så det får jag ta foto på.

Och så har jag ryckt av sladden till matrumslampan så den ska jag flytta på imorgon, om kroppen tillåter. Lampan hänger inte riktigt över matbordet och det stör mig oerhört. Men nu är första steget taget. :)

Två björnbärspajer blev det också. Några björnbär fick jag slänga och sen gick jag ut för att plocka fler, eftersom jag visste att det hade mognat fler sen vi plockade sist. Katterna var jättegulliga och höll mig sällskap när jag plockade. Mycket bus med varandra blev det mellan buskarna. Sötnosarna. ♥

Pajerna blev rinnigare idag, men fortfarande lika goda. Så nu får vi väl ta och bjuda in folk som vill äta björnbärspaj med vaniljsås. :)


Mår jag inte bra imorgon kan jag alltid ligga i sängen och titta på PhotoshopDVD'er, som jag lånat av en underbar kompis, samtidigt som jag har laptopen i knät och testar på egen hand. Alltid har jag något att göra. :)

Nu ska jag ner och lägga födelsedagskortet samt två skivbeställningar i Kalles väska som han ska posta imorgon.
Jag måste ju då passa på att göra lite reklam för killarna i Norator.

Gillar du syntpop i lite 80-talsstuk? Gå in på Facebook och lyssna på dem. Låtarna ligger i menyn till vänster lite längre ner på sidan. De första 11 låtarna är med på skivan. Gillar du dem, beställ då en skiva här. 110:- kostar den inkl porto och emballage inom Sverige. Det var väl billigt. Det är väl värt pengarna, och det säger jag inte bara för att jag är gift med sångaren. :)

Sov gott och ha en härlig torsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!