28 sep. 2009

Hemma igen efter en trevlig helg i Göteborg

I fredags åkte jag och Kalle till Göteborg och till svärföräldrarna.
Det blev en lugn kväll och vi lade oss tidigare då än vi brukar göra på vardagarna. :)

Igår begav jag mig till Partille. Jag har aldrig åkt dit, så det var lite spännande. Jag hade vår GPS och hon dirigerade mig så fint så. Dock visste jag inte exakt vilken byggnad det var och när jag fått hjälp av Lisa på Prickiform fanns det ingen parkering. Tack o lov fanns en parkeringsplats på andra sidan gatan så där ställde jag mig och begav mig till matsalen där mässan hölls.

Och himmel så mycket fint man kan hitta på en mässa! Jag handlade som en galning. Lite till mamma, som gjort en jättefin beställningslista, blev det också. :)

Men det bästa var att träffa alla trevliga människor.
Katarina, Lisa, Annika, Yvonne, Inola, Carro med familj och alla andra människor på de olika företagen.  Speciellt till tjejerna på Pysselmyran som var vägg i vägg med Prickiform. Ni hjälpte mig så mycket och var så gulliga och skulle hjälpa mig när Annika kom och haffade mig för att äta lunch. :)
Jag hade verkligen en jättehärlig dag. Det var som en energikick. Många skratt blev det både här och där.
Tyvärr missade jag dig Zizzi. Det hade varit så trevligt att träffa dig, men då var jag väl hos något annat företag och letade saker från mina listor. :)
Och är det andra som såg en tjej som hade sina pengar i sin bh och hade en klingande skånska, så var det jag. :) Där kommer inga ficktjuvar åt mina pengar. ;)

Och tack för att jag fick sitta i Prickiformbåset. Det var jättegulligt. Och det var fantastiskt kul att hjälpa kunder med tips för hur de skulle använda produkterna. :)
Det känns som att jag fick med mig alla saker jag hade handlat. Det var inte lätt att bära allt och jag såg ganska komisk ut när jag gick där med en ryggsäck som inte gick att stänga och en knökfull kasse.

Och sist men inte minst, tack till Inkywings och Osmil för en jättetrevlig mässa. Den kommer jag att besöka fler gånger. Lagom många företag och lagom yta.

Jag var totalt slut när jag kom hem till svärföräldrarna. Där var det fullt ös med svåger med tre barn och fru, svärföräldrar och två fastrar samt make till den ena fastern.
Surströmming blev det till middag. Det är så gott! Vi sjöng och hade jättetrevligt. Till efterrätt blev det blåbärspaj och senare på kvällen serverades ost och kex.

Och fastrarna fick se min pysselsida. Det var jätteskoj att visa dem lite vad jag gjort. :)
Det var jättekul att träffa er. Och Ingvar - jag lovar att du ska få ett julkort i år. ;)

I eftermiddags åkte vi hem igen. Kalle fick köra då jag sovit ca tre timmar inatt. Det gick inte att sova.

Ikväll har jag packat upp allt pyssel. Herregud så mycket. :) Men så har jag ju också mottot "Den som har flest saker när den dör vinner". Mammas saker ligger i en kartong. Jag fick tag på allt utom blad, om man inte räknar svamstämpeln som var slut i den lilla varianten så jag köpte den stora istället. :)
Julönskelistan var slut på mässan, men de hade den hemma i affären så den ska skickas till mig nu i veckan. Så jag väntar in den. Sen ska jag skicka ditt paket. Några överraskningar har jag till dig. :)

Jag känner mig helt speedad nu. Jag vill pyssla massor, men får behärska mig. Men något ska jag göra innan jag går och lägger mig.
Imorgon börjar jag plugga. Ekonomi blir det nu fram till jul. Min ryggsäck är packad med mina block och min kalender. Jag ska bara hitta en bra penna också som jag ska stoppa ner. Det ska bli så kul. Imorgon är det kl 13-16. Skönt att börja på eftermiddagen. Då har man en liten mjukstart på morgonen. Och då hinner jag förhoppningsvis pyssla lite då med. :)

Tack alla inblandade runtom i Göteborg för en fantastisk helg. Precis en sådan helg jag behövde.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!