20 sep. 2009

Gårdagens bröllop & dagens kort

Ett underbart bröllop var vi på igår. Vädret var perfekt och brudparet var fantastiskt vackra.
En sjönsjungande vigsel och massor med kompisar att krama.
Såpbubblor blåstes istället för att kasta ris. Hurrarop och många leenden. En härlig dag helt enkelt.

Idag är det nästan lika vackert väder. Vi tar det lugnt. Jag har snabbt kollat igenom bilderna som jag tog igår på bröllopet. De togs med systemkameran, som jag tyvärr inte kan än. Men det ska jag lära mig ganska snart hade jag tänkt mig.

Vi letar efter ett ställe som har en wacombräda till datorn. Men på flera ställen är den slut. :( Den ska underlätta när jag redigerar i PS. Men sen verkar det som att man kan göra mycket annat med den också, vilket bara känns som en bonus. :)

Idag sitter jag och jobbar med det senaste DT-uppdraget hos Prickiform. Det är skoj och jag ska se om jag kan komma på något lite annorlunda. :)

Och så till dagens kort.
Detta kort gjorde jag i onsdags i Scrapbutiken.
Vikningen lärde jag mig när Prickiformgänget träffades i augusti.
Den vikningen, samt andra, kan du lära dig på Prickiforms kortvikningskurser.Blomman har jag själv satt ihop m h a div dies från QK och Cuttlebug.Det är inte gjort till någon speciell, men jag har en aning om vem som ska få det, som fyller år snart.

Det var allt från mig idag.
Tänkte lägga upp Google Friend Connect här på bloggen. Förhoppningsvis finns det kanske någon som vill följa min lilla hobbyblogg. :)

Ha en fortsatt härlig, lysande och värmande söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!