16 sep. 2009

Fortsättning på kurs och lite klara kort

Idag har jag fortsatt med en ny PhotoshopDVD. Det bästa ur kamera och bild. Det är många och mastiga avsnitt, men oj vad jag lär mig mycket!

Områdena som gås igenom på denna DVD är:

  • Grunge - förstör fotona på det snyggaste sätt man kan

  • Lyft fram ansiktet

  • Landskap

  • Restaurera gamla foton

  • PS för charterturister


Det jag hunnit idag är Grunge, Landskap och Restaurering. Och då satt jag i stort sett från kl 9.30-16.30 förutom några korta pauser. Här ska tilläggas att jag antecknar ganska mycket då jag tycker det är jättebra att ha sen och att kunna titta tillbaka på.

Förutom det har jag forsatt med mitt molnkort. Det är lite finishing touches kvar bara. Bröllopskortet är klart, men inte fotograferat än. Vet inte riktigt hur jag ska kunna förpacka det på ett bra sätt, men jga ska leta. Det är tur att man har stor fantasi. :)

Snart ska jag iväg och pyssla lite inne i sta'n. Kalle och hans arbetskamrater har en träff med Y-linjen ikväll och då tänkte jag passa på att komma ut lite och träffa folk för att sen åka och hämta upp honom och åka hem.

Men nu ska jag packa ihop och bege mig.

Ha en härlig onsdagkväll.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!