25 sep. 2009

Ett pysselpaket kom med posten idag

... och glad är jag, förutom att jag råkade beställa en stämpel jag redan hade. Så den kommer jag att ge bort.

Det blev Spellbinders, zigzagpunchen från Martha Stewart (den var ännu snyggare utstansad irl än på bild), fyra färger av perfect pearls, div stämplar (naturligtvis. Det går inte att stoppa mig), distress crackled paint (picket fence blev det. Jag har aldrig testat med det så det ska bli jättespännande. Hoppas jag valde en bra och användbar färg) och sist men inte minst en rosa Crop-a-dile.Ibland tycker jag att jag är ganska snabb och har koll på bra verktyg, men ibland är jag riktigt sen. Och det är jag när det gäller Crop-a-dilen. Jag har tidigare suttit med min håltång och mina spiraler från Fiskars. Men håltången har jag fått ont av trots att det bara varit ett papper jag skulle ta mig igenom, och en av spiralerna från Fiskars har böjt sig. Dessutom är de väldigt högljudda.
Och Crop-a-dilen är så lätt och smidig. Jag behöver inte anstränga mig. Jag har bara provat att stansa än så länge. Men snart ska jag testa att använda öljetter. Jag har ju mängder med snygga öljetter som bara väntar på att få bli använda, men som jag inte vågat använda då spiralerna oftast mer eller mindre förstört dem.

En packlista har påbörjats inför helgen.
Paket till brorssonen har slagits in ikväll.
Det ska bli skönt att komma lite hemifrån. Få byta miljö. Träffa människor. Shoppa. ;)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!