7 sep. 2009

Dagens tips - Stick & Spray

Tidigare har jag monterat mina omonterade stämplar med EZmount. Det är kladdigt och inte alls roligt. Det tar tid och det går åt en hel del när man köper så mycket stämplar som jag gör.

Och som jag skrev för några veckor sen köpte jag Rock-a-blocks. Jag är fortfarande jättenöjd med dem. Nu har jag fortfarande inte testat Pandurostämplarna då det är dem jag haft störst problem med tidigare då de stämplat väldigt ojämnt.

99% av mina stämplar har idag fortfarande EZmounten på, men tanken är att jag förmodligen ska ta bort den.
Och när jag var på Prickiformträffen köpte jag Tack'n Peel. Detta är dubbelhäftande och används för att sätta på akrylblock och då är det bara att ta den omonterade stämpeln och sätta den på tack'n peel.
Mitt problem nu var att Tack'n Peel var lite för tjockt för mina Rock-a-blocks och därför får det istället sitta på mina akrylklossar.

Och jag har ju sett att Crafter's Companion även gjort en spray som man kan spraya på Rock-a-blocks. Stick & Spray heter den. Det blir klistrigt och man kan använda det flera gånger. Och i fredags fick jag hem min spray. Den är jättebra. Och jag tror att jag kan använda den till fler användningsområden. Så nu blir det att testa alla möjliga områden den kan vara behjälplig till.Tyvärr har jag inte hunnit pyssla något kort idag. Istället har jag haft fotosession med grannarna, sytt gardiner, bytt kuddr, fått in pallar som nu är bord istället, m m. Men imorgon har jag tänkt att jag ska ha en mysig pysseldag.

Jag hoppas du haft en riktigt härlig söndag och får en trevlig måndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!