17 sep. 2009

2:a pris och en jättetrevlig kväll

När jag kom till Scrapbutiken idag fick jag reda på att jag kommit på 2:a plats i den senaste månadstävlingen.
Jag tävlade med denna LO.Jag är supernöjd med en 2:a plats. Trodde inte att det skulle gå så bra alls. Jag har ju inte ens gjort 10 LO's totalt i mitt liv. Och jag fick ett härligt pris i form av flera cardstock, mönsterpapper, band, blommor och brads som var färgkoordinerade. Tack Petra och Jonny. :)

Men ikväll har jag gjort en LO till. Den går mycket i gröna nyanser. Den är inte helt klar än, men det är inte mycket som fattas. Och även den är jag väldigt nöjd med. :)
Vi har haft jättetrevligt ikväll, trots att vi tyvärr blev väldigt få. Jag scrappade i ca 3 timmar skulle jag tro.

Nu är jag supertrött. Det känns att jag pysslat samt koncentrerat mig massor när jag kollat på Photoshopfilmen. Så det blir alldeles strax sängdags för mig här. Ovaligt tidigt för att vara vi. Dock inte tidigt normalt sett. Vi borde bli bättre på att lägga oss i tid. Framför allt för att komma upp i vettig tid på mornarna. Men när jag inte har något som jag ska passa, käner jag heller inget tvång att stiga upp jättetidigt. Men om 1½ vecka blir det att stiga upp tidigt igen, iallafall två mornar i veckan. Då börjar jag kl 8. Men det ska bli kul. :)

Nä, plocka iordning efter kvällen på skrivbordet och sen krypa ner under täcket.
Godnatt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!