21 sep. 2009

2009 - September - vecka 39 - Måndag 21:e

Ja, då var det måndag igen. Jisses så fort det går.
Jag räknade ut igår kväll att det då var 10 veckor till 1:a advent.
Ja, lite knäpp är jag som vill veta det, men det var mest för att ha lite hum då vi tänkt ha adventsfika hemma hos oss för de som vill komma och hälsa på och fika 1:a advent och/eller 3:e advent. Och då kan det vara bra att veta hur lång tid det är dit och planerat samt strukturera upp den tid som är tills dess.
Jag är en typisk planerare. :)

Och igår ändrade jag utseendet här på bloggen.
Jag blev mycket nöjd.
Fonten som rubrikerna är i är Barbara Hand, om någon vill veta. Har du den installerad på din dator, bör du se den här.
En hel del klarade jag av att göra själv, men sen behövde jag hjälp av experten här hemma. Det är tur att jag har honom. Tack älskling för hjälpen.

Idag har jag gjort klart en LO. Jag blev oerhört nöjd med den. Nu får vi bara hoppas att den godkänns för det ändamål den är skapad till. :)

Jag har även fortsatt jobba på molnkortet. Jag har stämplat upp, målat och klippt ut moln som ska sitta på ramen på kortet. Dock är de inte fastsatta än då jag väntar på att få hem blå/turkos perfect pearls som jag ska lätt ska pudra ovanpå och det är lättare att göra detta innan molnen är fastsatta på ramen.

Jag har fotograferat senaste DT-uppdraget så att jag kan posta det imorgon. Jag sitter nu även och gör en tutorial till det också. Det är inte lätt att göra. Och jag tror att jag gör det svårt genom att försöka få det så att det inte går att missuppfatttas. Så jag gör det svårare än vad det behöver vara tror jag. Typiskt mig.

Andra roliga saker jag gör idag är att tvätta undan det som ligger i tvättkorgarna. Jag får passa på att fixa sådana saker denna veckan eftersom jag nästa vecka börjar plugga igen. Det ska bli jättekul och samtidigt lite nervöst.
Och i helgen är vi ju inte hemma. Då bär det av till Göteborg och bo hos svärisarna och på lördag ska jag till mässan i Partille och handla och träffa massor med trevliga människor. :) På lördagkvällen blir det lite födelsedagsfirande av brorsbarnen (2 av 3) och så ska vi äta surströmming. Mums. :)


Och så tänkte jag visa ett kort idag som jag gjorde i onsdags kväll i Scrapbutiken.
Allt material är därifrån.Motiv från Penny Black, målat med distresser.
Fiskars hörnstans - 4 i 1.Så här ser det ut när man öppnar det.
Jag har inte satt något i mitten där man kan skriva text. Det kommer jag inte att göra förrän jag vet vem som ska få kortet. Då bestämmer jag mig för vilken Spellbindersdie som kommer att användas. Så man kommer inte att se hela bakgrunden sen.

Det var allt från mig idag.
Nu ska jag fortsätta med min tutorial och sen blir det mat. Kalle är på väg hem. ♥
Och förhoppningsvis blir det att se filmen "Män som hatar kvinnor" på DVD ikväll och mysa i soffan. Vi köpte den i lördags, men då tittade vi på den senaste Indiana Jones-filmen (som totalt flippade ut ju längre man kom in i filmen) och igår var det kväll med Mythbusters, One way out m m på Discovery. Men idag kanske. :)

Kram på er

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!