13 aug. 2009

Tråkmålar

Igår började jag att att ta itu med tavelramarna jag ropade in på auktion innan i sommar.
Motiven togs av. Det var inte helt lätt då de var fastspikade i ramen. Men jag lyckades få av dem m h a en avbitartång.

Ramarna torkades av och första lagret av färg penslades på.
Det behövs nog tre lager färg totalt skulle jag tro. Lite tråkigt att bara måla och måla och måla. Men det måste göras. Och det kommer ju att bli så fint och fräckt sen, så det är värt det. Men det är lite tråkigt just nu.Annars har det inte blivit mycket pysslande här tycker jag. Inte kortmakande iallafall. Det är mest inredning som är på tapeten här hemma nu. Att försöka få det mysigare och finare här hemma. Men jag vet att jag har lite kort att göra, så jag ska bara hitta tid och ork så ska det också fixas.

Dessutom städar vi för fullt idag. Vi ska ha gäster ikväll och då är det mycket trevligare när det är städat och fint. :)


Jag hoppas alla har det bra ute i landet trots vädret.
Här har det åskat, regnat och haglat dag. Det tyckte varken vi eller katterna om.
Just nu är det uppehåll, men hur länge till?

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!