31 aug. 2009

Tävlingsbidrag & en LO - på en och samma gång

Du tror väl inte att jag är klok i o m rubriken. Och det är jag inte heller.
Jag älskar att vara lite knäpp och galen. :)

Jag brukar faktiskt inte delta i tävlingar. Mestadels för att jag har ett skralt självförtroende. Dock tror jag mer på mig själv numer. Mycket tack vare förtroendet för mig från Katarina och Prickiform.

Jag har faktiskt gjort ett bidrag till en tävling som Scrapbutiken har.
Man fick välja om man ville göra LO, kort eller altra. Men för att utmana mig själv lite valde jag att göra en LO.
Under min tid som scrappare har jag gjort totalt sju LO's. Fyra av dem gjorde jag på en kurs som Scrapbutiken höll för snart två år sen. Det var första gången jag provade på. De andra tre gjorde jag i vintras till DT-ansökan.
Så detta är min åttonde.
Och eftersom jag inte har några barn, fick det handla om något annat, vilket jag personligen tycker är ytterligare en utmaning.

Kravet var att utgå från denna skiss. Man fick vrida och vända, men man skulle kunna se att man blivit inspirerad av den. Dessutom skulle man använda akrylfärg.Att just använda akrylfärg blev ju ytterligare en utmaning. Det hade jag aldrig använt.
Och hur ska jag använda det på en LO, tänkte jag?

Jag surfade runt för att kolla lite hur andra hade gjort, men att bara "kladda på" bakom ett foto, var verkligen inte min stil. Hur skulle jag få till det så att det blev mer jag?

Så här blev den iallafall.


(klicka för att få den betydligt större)

Jag scrappade om när vi var i Gränna nu i sommar med grannar och en annan kompis.
Vi hade jättetrevligt.
Och akrylanvändandet hittar man nederst på LO'n.
Här är en närbild.Jag tog en spretig pensel som jag sen tryckte på pappret för att få det att bli blommor. Sen ritade jag stjälkar.
Jag blev riktigt nöjd med LO'n.
Nu hoppas jag bara att jag har lite tur.

Nu ska jag fortsätta strippa stämplar. Satt en stund inatt med julstämplarna och skar mig bara två gånger med saxen. Men julstämplarna är nu klara. :) Bara fyra Sturehurtslådor kvar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!