30 aug. 2009

Sorteringsdags & div pyssel på alla möjliga plan

Det har inte blivit mycket suttet här i pysselrummet på några dagar.
Igår var jag i sta'n hela dagen. Arbetsförmedlingen och inköp samt besök hos Kalle på hans arbetsplats.

Då passade jag på att köpa ett antal lådor för att förvara mina stämplar. Jag har inte tillräcklig med plats för att ha massor med pärmar med stämplar. Och det blir bättre nu också när jag håller på att avmontera alla klossar från stämplarna.
Dessutom går plastfickorna sönder ganska fort och det är bökigt att få tag på stämplarna. Dock har jag nu kommit underfund med att de större lådorna där jag kommer att ha många stämplar blir ett letande när jag ska ha tag på en. Men jag ska se vad det kan bli. Inspirationen har jag iallafall fått av Inola.


Och idag har jag varit och plockat svamp nästan hela eftermiddagen. Var helt slut när jag kom hem. :)
Och nu har vi suttit en stund med att addera mailinställningar eftersom jag ska hantera alla beställningar till Norators nyutkomna skiva. Jag har blivit administratör. Vill du lyssna på deras musik om du funderar på hur musiken låter. Annars är de influerade av div syntpop såsom Adolpson & Falk, Siste Mannen På Jorden, S.P.O.C.K.

Men nu har jag börjat sitta med att fixa mina stämpellådor. Jag köpte en Dymo igår så att jag lätt och fint kan märka mina lådor. Det gäller att tänka till, men jag tror att jag kan få till det ganska bra. Jag får väl ta lite foton undan för undan här.

Och så måste jag ta och göra ett babykort. Närmsta grannarna blev äntligen föräldrar idag kl 13.11 till en liten kille. Jag trodde att jag hade några dagar till på mig, men han ville ut. :)
Så grattis Hanna och Erik till er lille kille. ♥

Jag hoppas du haft en underbar lördag och får en mysig och skön söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!