7 aug. 2009

Nyckelskåpen, snurrbrickan och smyckeshållare so far

Idag har jag äntligen satt upp nyckelskåpen. De sitter nu under en av tavellisterna i trapphuset.
Jag blev mycket nöjd. Dock har jag inte hängt in några nycklar än. Men det kommer väl. :)
Snurrbrickan ska få ett lager lack till, men jag måste köpa en riktig lackpensel först.
Och jag har tagit ett före-foto på smyckeshållaren jag köpte i tisdags. Jag ska sy något helt annat till den som passar in här.Här är nyckelskåpen som de såg ut innan.
Den till vänster fick jag av svågern med familj för många år sen.
Den andra har jag själv målat och fixat för ca 15 år sen, alltså t o m före jag flyttade hemifrån.
Och så här blev de. Jag passade på att vända en av skåpen och därmed vrida samtliga små krokar i skåpet så att de är vända mot varandra. Det ser bättre ut tycker jag.
Båda är vitmålade.
Mittenpartierna sitter endast med häftmassa och tanken är att jag ska scrappa olika så t ex till jul så ska det vara mer julinspirerade mittenbilder som sitter där. Vi får väl se hur det blir. :)
Snurrbrickan var ljus björk innan. Tråkig. Nu är den iallafall liiiite roligare. Duken är också ny. Den köpte jag igår. 30% rabatt på priset var det också. 150 cm lång.
Lite väl kitchig stil på klänningen tycker jag. Men jag är totalt förälskad i foten till ställningen. Och jag tror att jag kan sy till något snyggt till den.

Sen måste jag visa mina nya gummistövlar.
Jag har letat efter höga gummistövlar i flera år, men oftast finns inte min storlek kvar. Annars är de alldeles för dyra och tråkiga. Men nu hittade jag och Kalle köpte dem i tisdags till mig. Och priset var underbart bra. 179:-.Jag är helt förälskad i dem. Lantliga och fina. De står på ett av trappstegen så att jag kan titta på dem varje gång jag går förbi. :)


Detta var vad jag hade att visa idag. Förhoppningsvis blir det lite pysslande imorgon. Igår hade vi besök av bästa Cicci och Tilda. En underbar dag. Och i tisdags var vi i Gränna. Men imorgon hoppas jag på att få gjort lite.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!