11 aug. 2009

Målat ram & krackelerat lite

Idag har jag målat klart en ram. Den ska krackeleras imorgon och sen ha ett nytt lager med färg. Den kommer nog att se lite annorlunda ut mot innan när den var helt obehandlad.

Ett brevställ i vinrött, som vi fått av mina föräldrar tidigare har fått ett lager krackeleringsfärg på sig ikväll. Förhoppningsvis kan jag måla den med vit färg imorgon. Jag har aldrig använt krackeleringsfärg innan, men jag vet hur fint det kan bli. Det har mamma visat som använt det på en del saker hos dem.

Två tittskåp har blivit inredda idag. Med gamla mobiler. Jag har sparat alla (utom en som jag sålde billigt till en kompis för många år sen). Så det ska bli en liten samling av dem. Jag har t o m min första mobil kvar. En stor, gul. Motorola Flare. :)

Sitter här nu vid datorn med en liten gökunge framför mig. Lille Tudor behöver kärlek, NU. Han kommer åt mousepaden emellanåt. Lille gubben. Nu har han snart snurrat 90° medurs och trampar och buffar på mig.. Om ni bara kunde se honom. :) ♥

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!