19 aug. 2009

Letar med ljus och lykta efter faux stitching template


(Bilden är lånad från http://emilygiovanni.com/)

Eller liknande. Huvudsaken är att det finns massor med små hål för nål eller sylliknande verktyg.
De större hålen har jag, som jag ser det idag, ingen nytta av.

Mallen ovan är från Stampin' Up och ingår i ett Crafters Tool Kit, men jag behöver inte hela kitet och det känns väldigt överdrivet att köpa hela det.

Jag har även sett att Tim Holtz kommit ut med en linjal som har en rad med hål där man kan perforera, men jag skulle helst vilja ha två rader med hål då det underlättar. Man behöver inte flytta mallen.Alternativet är att jag får försöka hitta någon bra, tjockare plast och själv borra dessa oändligt många hål. Det är inte det lättaste det heller.

Vet du något ställe du kan tipsa om som har något bra liknande detta, eller ett annat förslag skulle jag bli väldigt glad och tacksam.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!