12 aug. 2009

Krackelerat

Här är resultatet på brevstället.
Det var vinrött från början, men jag har alltid tyckt det var liiiite för mörk.
Jag visste att jag inte skulle lyckas med att få den helt enfärgad, och jag kom snabbt fram till att jag inte ville det heller. Jag ville att den skulle kännas gammal och sliten. Och jag tycker att jag lyckats.

Det var betydligt svårare att måla den vita färgen ovanpå krackeleringskrämen. Det var trögt att få ut färgen jämnt. Men jag är nöjd eftersom jag faktiskt inte sandpapprade eller gjorde något underarbete innan.

Och här är den. Och naturligtvis tog jag ju inget före-foto. Men ni får försöka föreställa er att den varit enfärgad i den vinröda som syns i sprickorna.Jag är oerhört glad att det fina snideriet högst upp kom fram mer nu. Man såg inte alls samma detaljrikedom som nu.
Och jag behövde inte byta knopp heller. Den satt på från början.

Så nu kommer denna pjäs att uppskattas ännu mer.
Och det finns risk att fler saker råkar komma ivägen för krackeleringsflaskan. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!