21 aug. 2009

Förberedd inför lördagens pysselträff

Ikväll har jag, förutom hämtat hem ett matbord, gjort klart ett kort och kuvert att visa på lördagens pysselträff med Prickiformgänget.
Så imorgon ska jag fotografera kort, kuvert och även den LO jag gjort till en tävling. LO'n ska jag ta med nästa vecka till en tävling och hoppas på att folk tycker den är fin och röstar på mig. :)

Jag har även börjat samla ihop de saker jag ska demonstrera och visa på lördag. Det ska packas ner i en söt liten beautibox som jag fick som premie till en tidning. Större väska behövs inte, vilket är bra.

Jag har även gjort klart beskrivningen till mitt vikningskort. Jag kan nog förenkla och förbättra den och det ska jag försöka hinna imorgon har jag tänkt mig.

Och förutom detta har jag börjat att strippa alla monterade stämplar. Jag vill inte ha klossarna. De tar för stor plats och jag vill ha allt samlat i pärmar istället.
Det tar tid att ta loss dem och det är inte alltid så lätt, men en liiiiiiten bit på väg är jag iallafall. Man får ta några då och då.

Det är så långt jag kommit idag. Känner mig rätt nöjd. Har dock inte målat det tredje lagret på ramarna. Får ta det när vi kommer hem efter helgen. Det är ingen brådska. Vi har varken handlat färg eller skivor som ska sitta där.

Nu blir det sängen och en bra bok.
Natti och sov gott.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!