9 aug. 2009

Ett under har skett. Jag har pysslat

De två senaste dagarnar har det varit så varmt här att man känt sig kokt när man rört sig en meter åt något håll.
Detta gör att jag håller mig still och gör ingenting. Och så har det mer eller mindre varit igår och idag. Idag hade jag dock en stund när jag kände att det var alldeles för stökigt och rensade upp och städade undan både här och där.

Men nu ikväll, när det är lite svalare och efter det att vi spelat spel (Guiljotine & Ticket to ride med tärningar) har jag faktiskt pysslat ihop ett födelsedagskort. Tyvärr kan jag inte visa det förrän på måndag, och det är inte riktigt klart. Jag väntar på att det ska torka lite så att jag kan sudda.

Det var mysigt att pyssla. Jag har inte känt för att göra kort på någon vecka, men det var kul när jag väl hittade en skiss att utgå från. Tyvärr hittade jag ingen skiss till en tävling som passade till hur jag ville ha det, men det gjorde inget. jag har en LO att göra och då ska jag utgå från en tävlingsskiss. Dock ska det ingå akrylfärger, vilket jag tyvärr inte har. Dessutom vet jag inte riktigt hur jag ska använda det på en LO. Men det reder väl sig.

Jag har faktiskt fått in en hel del omonterade stämplar i en pärm idag. Laminerade dessutom upp ett antal ark så det bara är att fästa stämplarna när de är monterade.
Igår började jag dessutom ta bort träklossar från några stämplar och monterade ez-mount istället. Jag har inte testat för att se hur det går nu. De trämonterade stämplarna tar så stor plats och jag vill ha in samtliga stämplar i pärmar (har f.n sju A4-pärmar fulla med stämplar) istället. Då är det lättare att ha dem med sig eller slå upp dem. Dessutom har jag funnit att många av Panduros trästämplar är mer eller mindre omöjliga att stämpla med bra resultat med klossarna på. Så därför hoppas jag att det nu ska bli bättre resultat.

Och igår fick jag även hem rock-a-blocks, som jag sett reklam för på StampARTic för någon månad sen.
Och de är verkligen så bra som det påstås. Och får jag bara tag på sprayen eller kommer på något annat sätt att slippa montera stämplar mer kommer jag att vara jättelycklig.

Om du orkar med tv-shop's-versionen kan du titta på denna också:Nu blir det sängen och läsa lite innan det är dags att sova.
God natt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!