20 juli 2009

Tröstpris hämtat & saker att altra

Idag var vi förbi Scrapbutiken för att hämta mitt tröstpris. En liten påse med band, blommor, knappar och brads som gick bruna, gröna och mörkröda toner. Mycket fint. Jag och Petra stod och pratade en bra stund (som alltid) och pratade inspiration och pyssel. Det var mycket trevligt.

Nu har jag inte skapat något på en vecka (om man inte räknar med att färglägga lite motiv för att bekanta mig närmre med mina pennor. Men nu är jag bra sugen. Två nyckelskåp, fyra små tittskåp, en glasburk och en snurrbricka ska altras.
Tanken är väl att det ska gå i stil med band- och telådan, något så här, men inte helt lika heller. Lite variation måste det vara.

 

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll och ha en härlig tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!