16 juli 2009

Tröstpris är bättre än inget pris

Scrapbutiken i Linköping har haft en tävling där man skulle göra ett kort endast med material köpta hos dem.
Jag gjorde detta kort, som jag visat tidigare:Jag färglade och embossade det stora, bruna bakgrundspappret och färgade även det gröna med distresser.

Och inatt fick jag mail att två andra vunnit, men vi var två som skulle få tröstpris. Och tröstpris är ju bättre än inget pris alls. Så tack Petra och Johnny. :) Jag kommer snart in och hämtar det. :)

---*---*---*---

Om tre timmar ska vi ha middagsgäster. Och som förrätt har jag köpt olika sorters ölkorvar. Dessa ska jag dela och sätta i snygga glas. Och korvbitarna ska man sen, om man vill, doppa i tzatziki. Men för att veta vilken korv som är i vilket glas håller jag på att göra små etiketter.
När det är klart för servering ska jag ta foto. :)

Ha en härlig torsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!