30 juli 2009

Pysseldagar ahead

Imorgon kl 9 ska jag skjutsa Kalle till tåget. Han och hans studiokompis Niklas (Norator) ska till Norberg och till syntfestivalen där. De stannar till lördag kväll/natt.

Detta innebär att jag är gräsänka några dagar. Det innebär pysslande till tusen. :) Och eftersom jag klippte gräsmattan idag behöver jag inte tänka på något sådant tråkigt. Och mathandlande ska jag göra imorgon efter det att jag släppt av honom vid tåget. Tar det på hemvägen. Mycket smidigt. Då ska jag även hämta ett pysselpaket på macken i Mantorp. :)

Idag har jag inte hunnit pyssla något alls. Jag hade tänkt kolla om det är något som behöver målas nu ikväll. I så fall ska jag göra det så att det kan torka över natten.

Det ska bli så mysigt att bara rå om mig själv och göra precis vad jag vill (förutom att jag har ensamt ansvar för åtta katter, två hästar och två hushåll). Det blir nog jättebra tror jag.

Men först ska jag kolla vilka öppettider färgaffären i Mantorp har. Det skulle vara så bra om jag hann förbi där för att handla magnetfärg imorgon.

Sov gott.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!