28 juli 2009

Penseln i högsta hugg

Jag målar och jag målar och jag målar.
På mina två nyckelskåp, två tittskåp och min snurrbricka.
Allt målas i vitt.
Och det kommer att bli så fint. Men det tar tid.

Något mer ska vara på snurrbrickan. Jag försökte stöpla lite färg mellan springor på ett tårtpapper på undersidan, men det blev inte bra. Tur att jag inte testade på ovansidan. :)
Nu är jag väl mer inne på någon decopage. Jag köpte jättefina servetter med rosor på när vi var på Fridas Gård. Så om man kunde få till någon snygg form på en servett och sen lacka den på brickan skulle nog bli snyggt. Men det får vänta till imorgon. Ikväll orkar jag inte. Vi har avverkat 4 barn på 1,5 dygn. 1,5 år och 6,5 år igår och 2,5 och 4,5 år idag. Så vi är lite trötta, men glada.
Imorgon har jag tänkt mig att jag ska hinna pyssla lite mer. Det är nu det roliga börjar med det jag målat. Att mer få dekorera och piffa till det sista så det blir personligt.

Hoppas att ni alla haft en härlig tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!