3 juli 2009

Pennställ & bandlåda

I onsdags förskönade jag det ganska tråkiga, men väldigt bra, pennställ som medföljde till Tombowpennorna. Det var en bra stomme att bygga på så det gick väldigt fort att få det snyggare.

Så här såg det ut från början.
Stället består av mörkgrå plast.Och så här ser det ut nu

  

Jag tyckte det blev stor skillnad, och med tanke på att pappret redan är så vackert beslöt jag att endast chalka kanterna (som alltid). :)

Och i tisdags köpte jag (som jag tror jag att jag berättade tidigare i veckan) bl a en låda som egentligen är en telåda. Men det ville inte jag ha det som eftersom jag redan har en.

Så här såg den ut innan jag gjort något alls. Jättefin i sig som den är, men jag ville göra något mer.Jag var så lycklig när jag lyckades få tag på fler Maja Design-papper med de rosa rosorna så att jag köpte på mig några av varje (tyvärr bara 1 ark av två av dem). Och dessa papper har jag tänkt använda när jag fixar till saker hemma, alltså inte till kort.

Här är resultatet.

Kalles kommentar när han fick se den nyss:
"du har ju t o m skruvat av beslagen".
Ja, det är väl klart. Man vill väl att det ska vara så ordentligt gjort som möjligt. Och jag var så glad när jag såg detta redan i affären att man kunde skruva av dem. :)Jag ville ha något på glaset också och tog därför gnuggisar och gnuggade på.
Framför allt ser näckrosen i mitten ut som att den skulle kunna ha suttit på redan från början (om man inte visste att den inte gjorde det). :)

Och jag fick organiserat bland alla mina band och hittar mycket bättre nu, vilket är väldigt trevligt. Det behövdes städas upp.
Så vad tycks?
Skriv gärna en kommentar.

Nu ska jag jobba vidare på ett kort till StampARTics senaste utmaning/tävling.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!