23 juli 2009

Jar of joy-burken är klar

Ikväll har jag pysslat. Så skönt det har varit. Det har gått smidigt och varit kul. Fick ta bort hankatten Tudor några gånger från bordet då han tyckte att det såg väldigt spännande ut när jag pysslade och då vill han gärna ligga mitt i alltihop så att han inte missar något. Men detta fick han inte. Lite sur och ledsen blev han, men lättade istället på nätfönstret och släppte in en stor mal. Kalle fick då lyfta upp Tudor mot taklampan och hjälpa honom att fånga malen. Med ett superbt sammarbete dem emellan fick Tudor efter några minuter en liten matbit och det krasade härligt i hans mun när han stolt mumsade på malen.

Själv var jag glad att jag i lugn och ro kunde göra klart den stora glasburken. Just nu håller allt på att torka. Så det blir lite bilder på den imorgon när det är dagsljus. Det är lite lättare att ta bilder då, eller att få bättre ljusiallafall.

Igår eftermiddag var jag kreativ på ett annat sätt. När jag klippte mig den siste juni blev min frisyr betydligt kortare till en kort bob med väldigt kort i nacken. Och nu hade det vuxit ut en hel del och jag tyckte inte att frisyren var lika snygg längre. Så igår när jag hade duschat tog jag Kalles skäggtrimmer (alltså inte gjord för att ta nackar), ställde in den på 3 mm och började ta i nacken. Kalle, som precis då kom ut ur duschen, gav ett förskräckt ljud varpå jag stängde av trimmern och förklarade vad jag ville. Han var jättegullig och hjälpte mig och det blev jättebra. Han rakade t o m lite i "hörnen" av nackhåren så att hårlinjen blev lite mer avsmalnande istället för bred och tvärrak. Så nu ser min nacke liiiiite längre ut. Så lite tur hade jag nog att det gick så bra som det gick. Jag hade kunnat slinta eller något och då hade det sett fruktansvärt ut. :)

Nu blir det sängen och försöka läsa ut "Berättelsen om Edgar".
Godnatt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!