30 juli 2009

Inte mycket pysslande än

Imorse körde jag Kalle till tågstationen i Mantorp. Hämtade pysselpaket från Landstoken efter det.

När jag kom hem och efter det att jag släppt ut katter och hästar, öppnade jag paketet. Många fina saker och en liten extrasak från Landstoken. Ett paket med pappersblommor. Tackar så mycket. :)

När jag öppnat och kollat tänkte jag ta itu med nyckelskåpen. Men snabbt var det någon som kom in, trots att vädret var fint och de var utsläppta. Det var Tudor, jättekelig och go.
Han bänkade sig snabbt mellan mig och datorn och ville ha närhet. Inte mycket att göra då mer än att låta honom.
Jag lyckades faktiskt ta foto på det med mobilen, och jag lyckades få över bilden till datorn. Det gick skitdåligt när Kalle skulle hjälpa mig. Jag ska nog göra sådana saker när han inte är hemma alls. Då måste jag klara det själv och då brukar det gå väldigt bra. :)

Jag fick sitta så en bra stund, tills han var nöjd. Då hoppade han ner och hoppade istället upp i gungstolen, där han sen sov i åtskilliga timmar. Jag tror inte att han varit ute mer än max fem minuter idag. Lilla hjärtat. ♥

När jag blev ledig igen passade jag på att måla lite till på nyckelskåpen. Jag tror inte att jag kommer att få dem helt kritvita, men det gör inget.Så nu kommer det roliga. Jag ska göra utbytbara framsidor till nyckelskåpen. Jag hade även tänkt överraska Kalle med att ha dem upphängda när han kommer hem på lördag. :)

Och rosenservetterna ska letas upp och decopagas på idag hade jag tänkt. Ska bara hitta lacken också. Men den borde jag ha hyfsad koll på var den är. :)

Ha en fortsatt trevlig torsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!