8 juli 2009

Inget skapande alls idag

Idag har jag hjälpt en vän att passa hennes barn på förmiddagen. Vi hade jättetrevligt. Vi umgicks och åt lunch och hade jättetrevligt.

Nu är jag hos Kalle på hans kontor. Det är lugnt då i stort sett alla är på semester. Därför kan jag låna en dator, vilket är mycket smidigt.

Dock blir det inget skapande idag. Men man kan inte vara kreativ varje dag. :) Jo, det kan man nog, men tillfälle ges inte idag och då är det inte mycket jag kan göra. Det kommer ju fler dagar. Däremot kan jag passa på att göra en lista över de saker som jag vet behöver göras i pysselväg.

Jag önskar jag hade något att visa upp, men tyvärr har jag inte det.
Och jag har heller inget som ligger och väntar riktigt på att bli uppvisat heller. Sorry.

Ha en fortsatt trevlig onsdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!