11 juli 2009

Fyndat på auktion idag

Idag åkte jag och Kalle till en auktion. Fem timmar stod vi där i regnet. Vi var totalt genomblöta när vi åkte hem, men sååå nöjda.

Mitt bästa bud var en gigantisk mangelkorg fylld med linnedukar, linneservetter, lakan och örngott med spets, monogram och annat fint, för 80:-. 
Det bästa jag bjöd på till Kalle var ett kamerastativ som är superbra och högt till honom för 80:-.
Himmel vad vi fyndade. T ex tre jättefina oljemålningar med likadana ramar. Själva motiven ska jag ta ur (dock inte slänga) för att sen fixa till ramarna och måla dem i vitt. Sen ska jag köpa någon form av plattor, som ska målas med svart magnetfärg. Dessa ska sen få hänga brevid varandra, antagligen i matrummet. Där kan man sätta upp allt möjligt. Det är istället för anslagstavla. Jag tror det kan bli jättefint.
Trots ihållande regn hade vi himla skoj.

Så nu tvättar jag alla linnesaker så att det ska lukta fräscht och se fint ut. Jag ska väl ta och mangla det också.

Nu ska jag leta fram lite kartoner, ta mig ner och bänka mig framför mina skåp i matrummet och rensa. Det är mycket som inte används, som inte passar oss och som bara tar plats. Dessutom ska jag se till att sätta in fler hyllor i skåpen så att jag inte behöver stapla så fasligt.

Ha en underbar lördagkväll.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!