13 juli 2009

Fått upp kortförvaring

Ikväll har jag äntligen fått upp den vägghängda kortfhållare jag handlade när vi var på utflykt med mina föräldrar för några veckor sen.Den sitter nu i matrummet på väggen till köket till höger om dörröppningen.
Och lite kort har även hamnat där. Dels de kort jag och Kalle fått av min mamma nu när vi fyllde år, men även bröllopskortet som Kalle nu fick idag och som jag vann med, alla hjärtans dag-kortet han fick av mig i år samt kortet han hade gjort till min födelsedag. Jag ska ta foto på det så förstår ni säkert bättre. :)

En hel del undanplockning, rensning, städning, m m har gjorts ikväll. Det känns i axlarna att jag hållt igång. Inte vidare skönt tyvärr. Mycket pysslande idag har det inte blivit heller, men det kanske hinns med lite imorgon. Hoppas gör jag iallafall.

Sov gott & ha en trevlig måndag, vare sig du jobbar eller ej.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!