2 juli 2009

Dela med sig

När man har mycket av något och någon annan har mindre vill jag gärna dela med mig. Och det är precis vad jag gjort nu.

Mamma har precis, när hon fyllde år nu i juni, fått embossingfön och några pulver av oss i present. Men jag har betydligt fler färger än de tre hon fick. Därför gjorde jag nu en liten goodybag till henne med små burkar med alla embossingfärger jag har (och köpte i helgen). Förutom det fick hon uttryckta Parchment Scroll, fjärilar (båda syns på kortet nedan), div brads, fjärilsmagneter, band m m. Och till detta fick hon detta kort.

Det är så härligt att kunna dela med sig och glädja andra. Det finns ingen anledning att jag ska sitta och hålla på allt om det finns fler som kan ha nytta och användning av det.Motivet är färglagt med distresser.
Texten på pergamentet är stämplat.
Fjärilen är från Cuttlebug och är reliefad med en av de embossingdies som följde med i det paketet.
Det rosa pappret är ett hjärta från Spellbinders, men det syns dåligt. En av mina senaste iallafall som jag köpt hos Prickiform.

Igår klädde jag mitt tombowpenställ. Jag ska ta foto på det idag så ska ni få se hur det blev.

Ha en bra torsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!