24 juli 2009

Bröllopstittskåpen klara

Idag har jag suttit och jobbat med bröllopstittskåpen med marsipanparet samt rosor från brudbuketten. De är nu klara. Jag blev supernöjd med dem. De syns att de hör ihop nu och är helt omgjorda. Utsida, insida, bakgrund och t o m fått lite broderi. Rosorna piffades upp lite också för att se lite "roligare" ut.

Eftersom jag inte tagit foto på glasburken idag tänkte jag att ta foto på både den och tittskåpen imorgon. Då SKA jag se till att det kommer upp lite foton här. :)

Jag är supernöjd med våra bröllopsminnen. Jag har inte sett någon annanstans att någon har det så som vi. Det är ju väldigt vanligt med bröllopsfoto och det har vi med (som ska piffas upp det med). Men vi har bröllopstalet vackert inramat som vår präst höll till oss och nu dessa tittskåp. Annorlunda och personligt. Me like. :)

Nu ska jag surfa lite och sen blir det sängen och en ny bok. Har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska läsa. Jag har så många att välja mellan och känner lite press (från mig själv) att jag borde/måste läsa en av böckerna jag lånat av mamma. Jag får se hur det blir.

Ha en underbar fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!