14 juni 2009

Prova på nya saker

Idag ska jag prova något jag aldrig provat förut. Jag kan tyvärr inte avslöja vad det är jag ska prova mig på, men jag ska försöka ta foton under processen.Det känns väldigt spännande och pirrigt. Jag har försökt leta information på nätet som ska hjälpa mig. Så jag började så smått igår med att göra grunden till det hela. Jag får se vad Kalle tycker när jag visar honom idag. :)

Idag är det finare väder. Solen skiner, men det blåser ganska mycket. Jag vet inte om det är så himla roligt väder att vara ute i, men lite ska jag se till att komma ut. Promenera lite och njuta av alla blommor i trädgården.

Ha en underbar söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!