12 juni 2009

Krya på dig mamma

Min mamma har det lite extra jobbigt nu och därför behövde lite uppmuntran. Så därför damp det ner ett kort till henne idag.Flickan är från Sugar Nellie. Hon är målad med distresser. Stansen är spellbinders.
Bakgrunden är cuttlebug medaljonger. För att få ännu mer liv i det pappret tog jag en av VersaMagic, Pixie Dust, och bara drog lätt över det embossade, och vips såg man pappret ännu mer.
Bandet är köpt på Stämpelgården. Det har klister på baksidan. Mycket smidigt.

Tagen har jag färgat in med distresser, ritat "sömmen och sen skrivit texten.Ett enkelt, men uppskattat kort. :)

Idag sitter jag med lite annorlunda saker. Jag försöker mig på paketering av olika slag. Jag får göra lite, för att sen vila lite. Sen på det igen en stund för att sen vila lite till. Det tar tid, men det går framåt. :)

Ha en fortsatt härlig fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!