25 juni 2009

Födelsedagskort till svärfar

Idag fyller svärfar år. Det är många födelsedagar nu i juni i vår familj. Många som ska få kort och firas.
Nu åker vi visserligen till dem imorgon, men jag skickade ändå kortet till honom så att han har det idag.Jag gillar renen från Stämpelgården. Den är så söt. Jag kunde inte låta bli att köpa några olika motiv när vi var där i april. Bland annat använde jag en av dem till mammas mors dag-kort.

Nu ska jag upp och måla lite. Ska bara byta till bättre kläder istället för linnekläderna jag har nu. De vill jag inte ha färg på. :)

Ha en mysigo hc underbar torsdag med solen som lyser och förgyller tillvaron. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!