23 juni 2009

Födelsedagskort à la egen stil

God morgon!

Idag tänkte jag visa kortet till min mamma som var från mig och Kalle.
Jag ville försöka göra något annorlunda mot kortet som jag gjorde från pappa.
Annorlunda blev det. Jag blev inte 100% nöjd, men det bev okej.

Anledningen till att det blev ett väskkort är att min mamma älskar väskor. :)Det hängande till höger ska försöka föreställa en utsmyckning. Nu efteråt skulle jag inte alls gjort den så som jag gjorde, men man lär sig. Det var ju den första jag gjorde.Det såg så naket ut att jag ritade en liten ficka när man lyfte på motivet, som hölls fast av en gluedot.
Och så här såg insidan ut.


Idag har jag tänkt måla lite på sekretären samt en lite minibyrå som idag är förskräcklig. Jag behöver även rensa lite bland mina saker och få snyggt i pysselrummet. Det är inte skoj, men det är värt det eftersom det blir fint.
Sen ska jag passa på att komma ut lite också. Vädret ska vara jättefint idag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!