29 juni 2009

Äntligen hemma efter en helg i Göteborg

I fredags tog jag en tur in till Linköping och åkte förbi Scrapbutiken och Petra som har den för att lämna in mitt tävlingsbidrag till tävlingen de har. Jag passade på att handla lite saker och prata pyssel, som alltid. :) Och en liten gåva fick jag också. Tack Petra. :)

Sen bar det iväg för att hämta upp Kalles mammas moster vid Resecentrum. Efter det Kalle och sen mot Göteborg.

Igår tog vi en tur till Hisingen i Göteborg för att titta in till My Cards. Jag hade sett på StampARTic att de gjorde reklam för affären och när jag ändå var i sta'n så var det givet att åka dit. Älskade Kalle körde. Jag vill helst inte köra i Göteborg. Lite för många filer för min smak.
Även där hittade jag en hel del trevliga saker, både pyssel och inredning. Det jag älskar mest är mina bokstäver som jag handlade där. C I Z A köpte jag. De ska sitta i pysselrummet men jag har inte bestämt exakt var än.
Jag gillade affären och blev så trevligt bemött att där kommer jag att handla igen.

I eftermiddags åkte vi hem och det är skönt att vara hemma. Det var väldigt varmt hemma när vi kom hem men nu har vi tagit in våra fyra fläktar och AC'n är igång i sovrummet så det är betydligt drägligare inomhus nu. Jag har fixat en hel och ska fortsätta strax med en mycket trevlig överraskning som min mamma kommer att älska. Det hoppas jag iallafall.

Här kommer kortet jag gjort till Scrapbutikens utmaning. Allt material skulle vara inhandlat hos dem:



Jag hoppas jag har en chans att vinna. Det hade varit kul.

Nu ska jag fixa lite vidare här.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!