30 juni 2009

Äldre ja, visare nej.

Idag fyller jag år.
34 år närmre bestämt.

Jag känner mig inte som 34. Jag känner mig ålderslös. Går hellre på hur jag är som person - glad, sprallig, knasig, m m. :)

Jag har blivit så fint firad redan.
Dels inatt någon minut efter midnatt. Kalle hade gjort ett kort till mig på datorn:Texten som kantar CIZA bestär av "jag älskar dig" om och om igen.  Jag lyckades inte tyda detta, men det var otroligt gulligt. :)

Sen kunde han inte vänta med att ge mig min present så jag fick den då och han var så gullig och hjälpte mig att sätta allt i rätt ordning.Var det inte gulligt av honom?!

Jag har tittat lite på YouTubefilmer och ska fortsätta göra så om hur man använder pennorna bäst.


Och imorse kom han upp med denna bricka (dock inkl en macka med skinka och ost och mer juice i glaset samt mina mediciner.Vår tradition här är att alltid ha en frukostbricka med den söta duken där det står grattis, Kalles flagga som han gjorde i slöjden när han var 10 år, en blomma från trädgården (i år från rosenbusken vid hörnet av altanen), dricka och en smörgås. En jättemysig tradition som Kalle tyvärr inte riktigt fick då hans vimsiga fru glömde både duk och flagga hemma. Dock gjorde hon frukost åt honom.

Jag fick även öppna lite paket från mina föräldrar. Ett hade jag med mig hem från dem när vi var där förra helgen och ett paket kom igår med posten.

Mamma hade gjort ett jättefint kort. Tack mamma. Jag blev superglad.Underbara färger, härlig sammansättning av allt och jag som älskar att bada och leka. :)Denna hittade jag på Fridas Gård när vi var där så den köpte mamma och pappa till mig då. En fantastiskt fin bok med olika sektioner och bilder. Så den är tanken att jag ska skriva mycket i.Sen fick jag den senaste Tildaboken, som visserligen varit ute ett tag, men jag har lite blivit färdig att köpa den än.
Men nu har jag den äntligen. Jag har alla hennes böcker. Och jag har blivit mer och mer sugen på att sy lite nu och då passar denna bok förträffligt bra.Sist men absolut inte minst fick jag en strut som mamma vikt ihop av tårtpapper. I den satt en tag med ett belopp som de sätter över på mitt konto idag. Jag är så bortskämd.


Tack, Kalle, mamma och pappa för de jättefina presenterna!!!

För övrigt idag ska jag klippa mig 10.30. Jag ska ta med lite foton om hur jag skulle vilja ha håret.
Efter det ska jag handla lite mat till eftermiddagen.
Kl 16 slutar Kalle och grannarna och då ska vi åka till Skogssjön i Mjölby för att bada och äta lite. Sen bär det av till Motala och Två små hus. Det ska tydligen motsvara Smultronstället i Söderköping.

Vädret är underbart och jag njuter och ska fortsätta att göra så heeeela dagen.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!