30 maj 2009

Mors dag-kort till svärmor

I torsdags bad jag Kalle skicka två kuvert med posten. Det ena kom fram och det andrar ligger någonstans, förhoppningsvis på väg och framme på måndag. Det som kom fram var svärmors. Och eftersom hon inte tänkte på att det var mors dag imorgon, öppnade hon glatt kuvertet. Därför kan jag redan nu visa hennes kort. Mammas mors dag-kort får däremot vänta till måndag.

Jag utgick från en skiss, som jag inte hittar nu. Kommer inte heller ihåg varifrån jag hämtade den. Teflonminne. :)

Så här blev resultatet iallafall.Motivet är från Sarah Kay och är målat med distresser.
Jag har använt Spellbinder-dies både till flickan och till texten.
Happy mothers day har jag handlat på Scrapbutiken i Linköping. Det var ett litet set med flera stämplar till mors dag.
Hjärtat är embossat men syns tyvärr inte här. Men ger fin effekt när man tittar på kortet.
Swirlarna är Tingtura och har inhandlats på Handstämplat.
Papperna är från ett A5-paket köpt på Panduro för ganska längesen. Marie Karen-papper om jag inte missminner mig. Etet antal olika mönster i flera olika färgsättningar.

Nu ska jag göra ett racersnabbt kort till svågern som fyller år på måndag.
Tanken var att vi skulle åkt och firat honom nu i helgen, men jag är fortfarande inte frisk och behöver vila och Kalle har lite att göra hemma samt i studion, så det får vänta. Men ett kort ska han få på måndag iallafall.

Ha en underbart solig lördag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!