19 maj 2009

Inte mycket pysslande tyvärr

Jag har inte pysslat ett dugg sen i onsdags. Jag har troligtvis ett virus på balansnerven eller liknande. Detta är måttligt irriterande. Hela världen snurrar och jag kan inte fokusera blicken ordentligt. Det blir rejält många snedsteg som tas.

Jag saknar att pyssla men ska försöka sätta mig lite varje dag och försöka göra något för att träna upp balans och ögon. Det går ju framåt och jag mår lite bättre för varje dag, men jag får akta mig för att inte överanstränga. Då blir jag dessutom illamående, och det är allt annat än kul.

Så därför ligger jag lite lågt här nu. Men hoppas på att kunna komma igång snart igen.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!