2 maj 2009

För fint väder för att pyssla

De senaste dagarna har det varit så fantastiskt fint väder att man inte kan sitta inne och pyssla. Man måste vara ute och njuta av värmen, naturen, fågelkvittret, katterna som älskar att vara ute med oss, grilla m m.

Men ändå finns längtan att pyssla. Så det får bli på kvällarna. Men då vill man ju inte sitta ensam i pysselrummet, som ligger i ena delen av huset. Då vill jag gärna ha sällskap. Så jag får se om jag får upp Kalle hit igen. Det är bara att bära upp laptopen och sätta den på skrivbordet. :)

Idag var jag och handlade på bokhandeln på Ikanohuset i Linköping.
Jag hittade två kantstansar från Fiskars.

Hjärta:


Spets:Dessutom hittade jag ett alfabet som är clearstamps där det ingick versaler, gemener och siffror. Enkla med lite romantiska.


Lite böcker på rea hittade jag också. Det är alltid trevligt. :)

Ha en fortsatt underbar lördag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!