30 apr. 2009

Färgläggning

Idag har jag, förutom att jag varit ute i trädgården och jobbat i solskenet, färglagt lite. Jag älskar att färglägga motiv. Det är så himla skoj. Jag har massor liggande till kort. Och nu har jag en sådan period igen att jag har lust att färglägga. Och man ska ju göra det man har lust till. :)

Dock har jag tänkt att motiven jag nu färglägger ska leda till kort, samtidigt som jag försöker utveckla min färgläggningsteknik med distresser. Att våga blanda mer färger och få ännu mer skiftningar, mer som det senaste bröllopskortet. Det är inte så lätt alltid, men det är därför jag tränar. :)

Så nu blir det lite färgläggning till innan det är dags att krypa till kojs och läsa lite.

Sov gott.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!