23 apr. 2009

Beställningskort till bröllop

Jag har aldrig lagt ner så mycket tid och arbete på att färglägga ett stämpelmotiv som jag gjort denna gång. Men jag hade också en bra bild att kolla lite på. Tack SasSa för att du färglägger så otroligt vackert. Du är en inspiration.
Dock använde jag fler distresser än vad hon gjorde, men hon kan få fram mer än vad jag kan.

Här är resultatet. Dock lyckades jag inte alls med fotograferingen denna gång. Vet inte varför jag inte alls lyckades.

Motivet är färglagt med distresser.
Bokstäverna är Rollerskate Skinnimini från QK som jag kört i Quttlebugen. Det gick mamma. :)
Alla kanter är chalkade.För att få lite mer effekt embossade jag blommorna med rosa glitter. Det gjorde en hel del faktiskt. Och lätt var det också.Och så har jag använt mina nya hjärtdies. Och för att få ännu mer effekt embossade jag dem. Chalkade är de också.Så här blev insidan.Och en liten närbild på mitt brudpar. Det blev snyggare när jag lade lite blur på fotot än att ha det halvsuddigt.
Man ser ju ganska bra ändå hur jag färglagt. De rosa prickarna runtom är glitterlim.Och till sist baksidan med min nya stämpel från Prickiform.
"Handgjort med mycket tanke och omsorg. Får ej slängas!"
Och i mitten står det Ciza


Jag är så supernöjd med kortet. Om jag får skryta är detta det finaste jag gjort hittills. Och framför allt är jag så otroligt nöjd med färgläggningen. Så nu vill jag bara sitta och färglägga och våga lägga in mer olika färger när jag målar. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!