14 mars 2009

Telåda makeover

Idag har jag rotat fram min gamla telåda som jag målade och gjorde decopage på för 14 år sen. Den var gul och hade noter på sig. Köpt på Panduro med tolv(?) fack av trä. Idag har jag nämligen ett antal olika teförpackningar i en låda i köket och jag vill ha det mer tillgängligt och snyggare. Så nu har jag grundmålat den så att det gula inte lyser igenom eller syns på kanterna när jag ska göra en total makeover på den sen.

Motiv som passar på telådan har jag redan. Ett motiv har jag färglagt och fler ska stämplas upp och målas. Band och blommor ska tas fram.

När den är klar ska den inte hamna i en låda utan ska få stå väl synligt på ett litet hörnbord i vardagsrummet eftersom jag oftast dricker mitt te där.

Dessutom håller jag på att göra de sista detaljerna på ett beställningskort till en väns svärmor som snart fyller år. Efter det ska jag börja på pappas födelsedagskort.

Ha en underbar lördag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!