31 mars 2009

Småskapande dag

Idag har jag skapat några småkort som jag tänkte presentera mer imorgon. Jag har njutit av min lediga dag idag. Det har varit jätteskönt.Förutom kort har jag även börjat måla en gammal sekretär samt två nattygsbord. Möblerna ska bli vita från att ha varit gröna och vinröda. Det kommer att passa bättre in i vårt lilla lantliga hus tror jag. Fick ganska ont i ryggen efter målandet, men det är det värt, bara det blir fint. Imorgon ska jag hitta en bra skruvmejsel och ta bort beslagen på lådorna så att jag även kan måla dem. Skruvarna till beslagen är otrooooligt små, så det gäller att hitta en liiiiten skruvmejsel. Och det är Kalle som är ansvarig för att ha ordning på verktygen. Detta går dock inte så bra. :) Så jag får väl se om jag har tur imorgon.

Jag är ledig även imorgon. Det är så skönt. Det ska hinnas med en del då också. Sen på onsdag är det jobb igen.

Sov gott och ha en bra tisdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!