15 mars 2009

Nya kort gjorda

Äntligen har jag tagit foto på korten jag gjort på sistone.
Ett av dem är ett av de fem tackkort jag ska göra. Ett litet brev ska skrivas till tackkortet innan jag kan skicka det. Allt som behöver skrivas får inte plats på kortet.Det andra kortet är ett beställningskort.
Stämpeln är från Inkido och är vattenstämplad och sen är alla färger pearlchalks som jag "gnuggat".Bokstäverna var egentligen vita, men jag har duttat med stämpelfärg för att få lite mer liv i dem.Och här är baksidan. Hörnstämplarna är från Panduro.
Spetsen är från Prickiform. Väldigt lätt och bra spets att jobba med. Självhäftande dessutom.

Nu ska jag upp och fortsätta jobba på min telåda. Förhoppningsvis blir jag klar med den idag. Färgen har torkat så nu ska jag hitta lämpliga färger som passar.

Ha en underbar söndag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!