24 mars 2009

Ingen resa till Malmö eller besök på Symässan

Min älskade mamma har blivit rejält sjuk. Detta gör att vi inte kommer att åka ner till dem i helgen och det gör då att jag inte kan närvara på Symässan. :(

Det är inte mycket att göra. Istället stannar vi hemma och jag kan pyssla, speciellt på mitt nya uppdrag jag fick hem igår från Prickiform. Att vi sen behöver städa och tvätta och annat tråkigt är en annan sak. ;)
Och det allra och enda viktiga är att mamma blir frisk igen. Vårt besök dit skjuts upp några veckor, så det är inte hela världen. Och jag har en idé jag tror att mamma kommer att gilla :)


Igår kväll gjorde jag klart pappas födelsedagskort och idag postade jag det. Men jag vågar inte lägga upp det här förrän på torsdag när han fyller år, fall i fall att han kanske tittar här. Man vet aldrig. :)

Jag har kommit vidare på de tre tackkorten jag jobbar på. Tanken är att de ska vara hyfsat lika, men ändå olika. Vi får väl se hur bra jag lyckas med det. Jag ska ta och leta upp en bra skiss att utgå ifrån där små förändringar ger variation.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!